Porc agredolç
Per fer el mise and place
·
llom de porc
·
Cebe (juliana)
·
Prevé verd
·
Prevé vermell
·
Ametlla
·
taronja
Per marinar la carn:
·
Sal
·
Prevé bo
·
Salsa de soja
·
Gingebre
·
Oli
Fer tempura: per fer la salsa:
·
Vermell d’ou ( ous) vinagre
·
Maicena (100g) sucre
·
Aigua (1 tassa de Café) salsa de soja
·
Soja (1 tassa de Café) domatiga triturada
·
sal gingebra
Elaboració:
Ø
Fer netes les
verdures i les trossetjam parts iguales
Ø teiam el llom de porc a quadros iguals
Ø També teiam la ceba a (juliana)
Ø també teiam els preves
Ø Marinam la carn i la deixam a la càmara dues hores.
Ø Ajuntam la ceba i els preves picats amb les ametlles
Ø Seguidament feim la tempura, cuan hem fet la
tempura posam un litre d’oli dins un sote i sofregim el llom.
Ø Seguidament agafam una ollla i feim la salsa agredolça
Ø I una vegada tot fet exprimir un poquet de taronge per
tenir el gustet
Ø
Are que ja o tenim
tot fet ja ho podem emplatar i menjar
No hay comentarios:
Publicar un comentario